natuursteen home bestratingen

Grafmonumenten

Grafmonument

DIJKZAND

In blijvende herinnering het grafmonument.

Voorbereid of totaal onverwacht, de dood blijft een trieste gebeurtenis, die bij de achterblijvers veel ontreddering teweeg brengt. Intussen tikt de klok genadeloos door en moet er veel geregeld worden.

Vaak word met haast een grafmonument uitgezocht. Haast en verdriet doen afbreuk aan een goede keuze.

Kies een grafmonument daarom in alle rust uit, op het moment dat het past. Het resultaat is een monument dat aan uw wensen voldoet en past binnen uw budget.

Dijkzand is er ook voor uw gedenktekens.

Leverbaar in diverse modellen, maten en kleuren (o.a. geel/antraciet, bruin/antraciet, grijs/antraciet, enz.)

Blijvende herinnering in natuursteen 

Steenhouwers zijn vaklieden, die zich al vele eeuwenlang bezig houden met het vormgeven van gedenktekens. Zij weten als geen ander van de door de natuur gevormde harde steen, ware kunstwerken te maken.

Vroeger uitsluitend met hamer en beitel. Thans vormen moderne technieken in de werkplaatsen van het natuursteenbedrijf een perfecte aanvulling op dat prachtige handwerk, waardoor steenhouwers bekend staan.Grafmonumenten in allerlei vormen

Grafmonumenten met allure

De beste kwaliteit natuursteen

Gedenktekens verdienen de beste soorten natuursteen. Alleen de beste soorten graniet en marmer komen in aanmerking om gebruikt te worden voor gedenktekens.

Dijkzand Natuursteen biedt u de keuze uit tal van soorten, in diverse kleuren en gradaties. Tal van varianten zijn beschikbaar.

 

Sierkeien als grafmonument

Reuzenkeien en zwerfkeien hebben met hun specifieke kleur en vorm ieder hun eigen karakter. Elke kei is uniek, evenals ieder individu.
Dit maakt ook sierkeien zeer geschikt zijn als gedenkteken.

Ons enorme assortiment bevat alle vormen, maten en kleuren keien. Neem er eens rustig de tijd voor om deze bij Dijkzand te aanschouwen.

 


Keien als grafmonument
 

  2010-2011  VAN DER WIJK OFFICE RESOURCE