tuinideeŽn home grafmonumenten

Natuursteen

 

Natuursteen

Natuursteen is tijdloos materiaal. Uitzonderlijk mooi en overal toepasbaar. Het kan als massief eenvormig materiaal voorkomen of in kleine variabele brokjes, het kan door oerkrachten samengeperst zijn uit allerlei aardlagen of gloeiend vanuit het binnenste van de aarde zijn gekristalliseerd. Het is altijd een product van de immense krachten van de natuur. Waarvoor u ook kiest, met DIJKZAND decoratief natuursteen kiest u altijd voor een stuk puur natuur. Ons assortiment decoratief natuursteen is zeer uitgebreid en bestaat uit vele soorten en maten decoratieve sierkeien, reuze keien, obelisken en stapelblokken.
 

Grind

Dijkzand levert de meest uiteenlopende soorten grind. Vanuit Duitsland, BelgiŽ, Noorwegen, maar ook Nederland worden dagelijks vrachten grind rechtstreeks vanuit de groeves afgeleverd bij de klant of hovenier. Doordat we rechtstreeks inkopen, kunnen we de los gestorte materialen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Een nieuwe ontwikkeling bij de aanleg van siergrind is het gebruik van zwarte splitplaten. Met deze kunststof plaat is het mogelijk siergrind aan te leggen waar u maar wilt. Bijvoorbeeld het weglopen of wegrijden van grind van een talud behoort tot het verleden. De zwarte splitplaten leveren we standaard uit voorraad.

Kijk voor siergrind ook bij
producten\grind, split & zand

Uit voorraad leverbaar in allerlei kleuren en maten.

 

 © 2010-2011  VAN DER WIJK OFFICE RESOURCE